De opname speelt één keer af. Hier beslis je of hij de moeite waard is.

Terugkijken
- Tik op het beeld om te pauzeren of verder te spelen.
- Sleep de balk onder het beeld om naar een ander moment te gaan.
- Aan het eind verschijnt een afspeelteken; tik erop om nog eens te kijken.
De drie knoppen
- Opnieuw — gooit deze opname weg en brengt je terug naar het opnamescherm. Je staat daar klaar met dezelfde club; start zelf met de groene knop.
- Bevestigen — het grote groene vinkje. De opname wordt bewaard en geüpload.
- Annuleren — gooit de opname weg en sluit het opnemen helemaal af.
De pijl linksboven doet hetzelfde als Opnieuw.
Na het bevestigen
Je opname gaat naar de server en de verwerking begint: de slag wordt herkend, in stappen verdeeld en vergeleken met je beste slag. In je lijst zie je de slag met de status van die verwerking.
- Wachten of doorgaan. Vanaf Pro kun je meteen door terwijl de upload op de achtergrond loopt (Instellingen → Uploaden op de achtergrond). Anders zie je de upload lopen en ga je daarna naar je slagen.
- Alleen de slag versturen. Staat Alleen de slag versturen aan, dan knipt de telefoon de opname rond de balslag af voordat hij hem verstuurt. Zitten er meerdere slagen in één opname, dan worden dat meerdere losse slagen in je lijst. Vindt de telefoon geen duidelijke balslag, dan gaat de hele opname mee.
- Zonder verbinding blijft de opname op je telefoon staan en wordt hij verstuurd zodra je weer verbinding hebt. Het scherm zegt dat vóór het bevestigen. De verwerking begint pas daarna.
Na het bevestigen kan de app je nog vragen hoe de slag ging, en bij een vol archief wat er met de oudste video moet gebeuren.
Automatisch bevestigen
Vanaf Basic kun je de controle overslaan: Auto-bevestigen na opname in Instellingen. De app telt dan op dit scherm af en bevestigt vanzelf; met het kruisje naast de teller houd je dat tegen. Standaard staat dit uit.
Goed om te weten
Een opname die je niet bevestigt, wordt niet bewaard.
De opname speelt één keer af. Hier beslis je of hij de moeite waard is.

Terugkijken
- Tik op het beeld om te pauzeren of verder te spelen.
- Sleep de balk onder het beeld om naar een ander moment te gaan.
- Aan het eind verschijnt een afspeelteken; tik erop om nog eens te kijken.
De drie knoppen
- Opnieuw — gooit deze opname weg en brengt je terug naar het opnamescherm. Je staat daar klaar met dezelfde club; start zelf met de groene knop.
- Bevestigen — het grote groene vinkje. De opname wordt bewaard en geüpload.
- Annuleren — gooit de opname weg en sluit het opnemen helemaal af.
De pijl linksboven doet hetzelfde als Opnieuw.
Na het bevestigen
Je opname gaat naar de server en de verwerking begint: de slag wordt herkend, in stappen verdeeld en vergeleken met je beste slag. In je lijst zie je de slag met de status van die verwerking.
- Wachten of doorgaan. Vanaf Pro kun je meteen door terwijl de upload op de achtergrond loopt (Instellingen → Uploaden op de achtergrond). Anders zie je de upload lopen en ga je daarna naar je slagen.
- Alleen de slag versturen. Staat Alleen de slag versturen aan, dan knipt de telefoon de opname rond de balslag af voordat hij hem verstuurt. Zitten er meerdere slagen in één opname, dan worden dat meerdere losse slagen in je lijst. Vindt de telefoon geen duidelijke balslag, dan gaat de hele opname mee.
- Zonder verbinding blijft de opname op je telefoon staan en wordt hij verstuurd zodra je weer verbinding hebt. Het scherm zegt dat vóór het bevestigen. De verwerking begint pas daarna.
Na het bevestigen kan de app je nog vragen hoe de slag ging, en bij een vol archief wat er met de oudste video moet gebeuren.
Automatisch bevestigen
Vanaf Basic kun je de controle overslaan: Auto-bevestigen na opname in Instellingen. De app telt dan op dit scherm af en bevestigt vanzelf; met het kruisje naast de teller houd je dat tegen. Standaard staat dit uit.
Goed om te weten
Een opname die je niet bevestigt, wordt niet bewaard.